NOVOSTI

9. TURNIR U STOLNOM TENISU POVODOM DANA GRADA OGULINA

Dana 04.09.2016. godine u Ogulinu odigran je tradicionalni 9. turnir u stolnom tenisu povodom Dana grada Ogulina u organizaciji STK”Klek” Ogulin. Turnir je održan u “Školskoj sportskoj dvorani”, a sudjelovalo je 20 igrača i igračica koji su bili svrstani u kvalifikacijske skupine. Nakon razigravanja po skupinama formirane su skupine za razigravanje po plasmanima.

U najslabijoj, odnosno utješnoj skupini, skupini “D” turnira, treće mjesto osvojio je Josip Miletić, drugo mjesto Filip Dubić, a prvo mjesto osvojila je Marijana Rendulić svi iz STK Klek.

U skupini “C” turnira, treće mjesto osvojio je Dražen Pavličić iz STK Karlovac 2013, drugo mjesto osvojio je Željko Odorčić iz STK Mladost iz Zagreba, a prvo mjesto osvojio je Alen Šunjić iz Rijeke.

U skupini “B” turnira, treće mjesto osvojio je Vjekoslav Tupma iz STK Karlovac 2013, drugo mjesto Andrej Dubić iz STK Klek, a prvo mjesto osvojila je Kristin Timmann, stolnotenisačica iz Njemačke.

U skupini “A” turnira a ujedno i u najjačoj skupini treće mjesto osvojio je Andrija Bertone iz Rijeke, drugo mjesto Stanislav Lošić iz STK Mladost iz Zagreba i prvo mjesto osvojio je Branimir Kovačević iz STK Bajer iz Fužina.

Najboljima igračima podijeljene su medalje i pehari, a potom je organiziran zajednički ručak za sve sudionike ovog turnira.